Fórum
to Radek,....díkes za radu, já uvažoval taky o DT150 ale říkal jsem si že když už tak už ,.....a nebudu tam cpát tweeter ale dám tam už 1", sice mám v odposlechu už kombinaci delta 12 a DT150 ale tahá mě to zatí 100W zesilovač a to je na odposlech málo,přesně tak jak říkáš 100Wkomba vyhulená do plna.....,sice skoro vždycky se mi podaří překecat tyto nahluchlé kytaristy že to alespň o třetinu stlumí (někdy to chce i mírný psychologický nátlak ale de to..),(JSEM TAKY KAJTRISTA A TAK SE TROCHU VCÍTÍM DO JEJICH KŮŽE..)no a potom si stěžují že odposlech je slabej.......jo a prosím tě tu kombinaci P.D. 12-150+DT150 ti odla´doval hubert??,nemůžeš mi poslat výsledek měření a schéma vyhybky prosím ....smutně koukám ! ???,nejsem ještě 100%rozhodnutej o osazení odposlechů,ale jedno vím jistě bude to tahat zesilovač který ma 2x450W do 4Ohm,takže ten zesák bude živit dvě odposlech. cesty, zatím po dvou monitorech,takže budu celkem stavět 4kousky,(a časem další dva) a opravdu chci aby to mělo alespoŇ těch 200W na jeden odposlech.....