Fórum

djfracek
30.03.2006 01:38
#14882 detail odpovědět

Sorry lidi, ale neda mi to...

Jak sem se tady minule ptal na to zapojeni vice reproboxu na jeden kanal, tak sem to zkousel hledat, ale nenasel sem presne to co bych potreboval...(potreboval bych popis pro lamy :))

Takze kdyz se to tak zapoji, tak se impedance reprobeden pravdepodobne nescita co?
Na to abych to takhle mohl zapojit, musi ty reprobedny mit dva konektrory, jeden jde od zesiku, a druhej de na tu dalsi bednu (spravne?)
Ten zesik musi umet neco specialniho nebo to zvladne kazdej? Cetl sem kdesi ze nektery maj primo prepinac na toto zapojeni...
Ty bedny musi byt vykonove,popripade typove stejny? pokud ne, tak neznici ten vykon tu prvni bednu,zapojenou hned za zesikem? nebo jak to sakrys funguje?

A posledni.. Zvladl by Behringer EP2500 takoveto zapojeni rekneme 4x300W 8ohm beden? Jde mi o to jestli neshori ...(Vim ze QSC by bylo lepci, ale no money...mozna pozdeji)

Jo jinak Sorry za OT... kazdopadne me neukamenujte, a byl bych vdecen, kdyby se nekdo slitoval a odpovedel mi...popripade hodil link na neco kde je to dobre popsany... Dik...