Fórum
Vladimíre, ten Music Store samozřejmě doma mám. Pod jakým úhlem dozadu trčí konektory - jestli rovnoběžně s podstavou nebo jestli kolmo na tu zadní křivku, to z fotek fakt nevyčtu, to se na mě nezlob. Koukal jsem i na jejich stránky...možná blbě, ale vyfocené se zapojenými konektory jsem to neviděl. Je fakt, že fotka rozebraného Spike NAZNAČUJE, že to bude do "ježka", tak jsem to tu nadhodil. Přijde mi to naprosto nepraktický a ošklivý, nemůžu si pomoct.
Nevím, koho jsi u Thomanna potkal, ale se mnou mluvili plynně anglicky, dovezli mi tři značky bezdrátů ze skladu, zapojili zesík, jako mám doma, půčili a naladili mi kytaru a nechali mě, ať si vyberu, jestli nějaký z nich chci...
Nechápu, proč prudíš. Nejsem idiot, abych chodil reklamovat něco jinam, než kde jsem to koupil (nebo do značkového servisu).
Čas je důležitější, než peníze, takže než bych čekal, než přijde objednávka (SKB jsem se nedočkal, musel jsem koupit dřevěný rack jinde, než u Prodance). Měl jsem ho do dvou dnů.
Taky tam mají věci, co se tady prostě sehnat nedají, třeba jako věci od Randallu, Atomic Amps, Tech21, atd. Co se týče PA, tak to mě ani moc nezajímá...ale když potřebuju malý mix, nebo zvukovku, tak na ni zase nebudu měsíc čekat.