Fórum

08.03.2006 23:32
#14238 detail odpovědět

Ocuj. Nikto od teba neche aby si ladil vyhybku na dialku. Viem ze ladis vyhybky meranim a nie simulaciami. Pisal som ti ze to ma cas, takze az sa ti dostane do ruk SM112. Nikde som nenapisal ze to nemoze by aj ta kombinacia co si spominal nizsie s DE10, alebo nieco uplne ine co sa zmesti do 6000 Sk / par + vyhybky. No zopar typov so uz z teba dostal, este tak dostat z teba odladenu vyhybku :) Keby som bol zmiereny s primitivnejsim postupom "inde" tak uz tu davno nepisem. Ked som sa pytal co je na Beyme zle - myslel som na SM112, nie na SMC1030.Pytal som sa len preto, lebo to mame asi 5 rokov v odposluchoch, v dost drsnych podmienkach a bez problemov - teda pocul som ovela horsie veci ako SM112. V case ked som to kupoval, tak na Slovensku boli k dostaniu len Eminence, Beyma, Monacor, TVM a kopa cinskych akoze menicov ... tak som zvolil Beymu.
Kedze nemam k dispozicii meraciu techniku, neviem zaujat postoj k tvojmu argumentu o dlzke horny. Len vseobecne by som mohol povedat, ze zvukovod nerobi zo zvukom nic dobre (oneskorenie, fazove posuny) - podlozene len posluchovym "testom". Vyraznejsie to pocut na basoch a stredoch kde sa zvukovody tiez pouzivaju, vieme preco. Beyma sa mi zda celkovo predrazena. Skreslenie naozaj bez merania nedokazem posudit. Mozem len povedat ze co som pocul napr. PSD2002, tak to bol humus. Ale fakt je aj to ze to bolo v jednej bedni spolu s 2 x Kapa 15LF a malo to nalepku DAN :)
Takze tak