Fórum
Ne, zase jsi mimo. Jméno bych si pokazil já sám, kdybych po dlouhých letech, kdy zásadně ladím výhybky pouze s připojenými reproduktory a při střídavém měření a poslechu výsledku najednou kvůli dvěma snad někdy prodaným driverům přistoupil na metodu "dálkového radění" a prostě Ti v rámci Tvého rozpočtu něco nabídl a ujistil Tě o tom, že je to supr a vyzkoušené. Bylo by to pro mne velmi jednoduché, úplně by stačilo vzít jakékoli výsledky podobné bedny (12+1" jsem už dělal minimálně stokrát), odhadnou změnu způsobenou jiným 12" (taky ho mám dávno změřený) a ujišťuju Tě, že bys nikdy na ten podvod nepřišel. Přesněji řečeno, Ty bys to vlastně ani za podvod nepokládal, protože jsi předem smířený s mnohem primitivnějším postupem "jinde". Možná by k pochopení mého stanoviska stačilo si znovu přečíst, co jsem od začátku o téhle věci napsal. A když jsi mi ozřejmil, že tomu vlastně sám dobře rozumíš, tak co říkáš na ten můj argument o délce horny a co na ten cenový ? Anebo prostě bereš za jisté, že Selenium zkresluje a Beyma ne ?