Fórum

07.03.2006 16:58
#14191 detail odpovědět

2 Ludwig: S tou prezentaciou roznych bedni na koncertoch svetovych hviezd to tu uz zaznelo hafo, takze podla mna to neznamena absolutne nic a tomu Ericovi Claptonovi a inym zvucnym menam je uplne jedno co mu tam jeho manager da postavit (samozrejme, ze v ramci pohybujucich sa standardov), ale tym firmam co to sponzoruju len preto aby tam ten ci onen ich aparat mohol hrat to uz nevravis. No ked myslis, tak je to asi tak, no comment :-))) A vobec kaslime na to aj na JBL aj na L-Acoustic, kazdy si je strojcom svojho stastia a ako sa vravi cas ukaze. No taku malu ceresnicku na tortu este dam :-)) Chodia mi ponuky zvonka na pouzite aparaty a svetla a hadaj co tam niekedy dostanem? Tak napr. 24xVertec (ten najvacsi s 2x15)+24x Crown MA5002VZ+Riging+Cable=250 000€ No nekup to :-))) Ale od L-Acoustic mi doteraz prislo iba ponuka na 2ks SB218 po 1000€ (boli hned fuc nestihol som) a nejake MTD108 a par t.j. 2ks dV-Dosc a mozno este nejake full range, preco asi? :-)))) Odpoved si sam, ale neovplyvnuj sa zvucnymi menami, lebo ten zoznam L-Acoustics na ktorom hrali hviezdy bude sakra dlhy. Pekny den.