Fórum

07.03.2006 10:44
#14178 detail odpovědět

2 emik: Vidis to je tvoj nazor ja ti ho neberiem, ale aj ja mam s tym skusenosti a nielen s Demcakovym, ale aj od vychodu a mozes sa stavit, ze podla teba squele je u mna nieco ine, ale ako som to vysvetloval nizsie netvrdim, ze to zase hra zle, ale za tie prachy urcite nie. No ked si hral na Kude napis kde nech si spomeniem co si a kde robil, lebo ten preset do Lake co pouzivame hocikomu nedavame a v nom je sakra velky rozdiel oproti defaultu. Uz sa cudovali aj z L-Acoustics, ked bol Rudo v madarsku predvadzat Kudo (im sa z francuzska neoplatilo vlacit bedne do HU), ze to tak pekne este nepoculi hrat. No za svojim si stojim, ze tie spominane Bugs su tam a nik to nezmeni. Mozes tvrdit co chces, ale ani ty to nevyladis na uroven L-Acoustics, lebo keby ano tak ma Demcak asi naozaj neschopnych ludi a to si nemyslim, niektorych poznam osobne. Ako som povedal Vertec nie je zlý a zahra k spokojnosti, ale pomer-cena vykon a dalsie je PREPADAK a to mi ver, ze aj mr. Demcak uz na to prisiel a nielen on. To uz zase viem z inych zdrojov a docela tomu verim, lebo by ma to sralo tiez, keby som mal drahu hracku a existuje podobna ktora za mozno este menej poskytuje viacej kvalitnej muzicky. Ale to sa uz opakujem viz. nizsie... :-))) PS: Odpis, kde si na tom robil, mozno som bol aj ja tam a tak budem mat predstavu co si to namiesal, ak to samozrejme nie je tajne, ale na to tu zase ja mam e-mail, na rozdiel od teba. Maj sa pekne a samozrejme nic v zlom.