Fórum

19.03.2004 21:13
#1404 detail odpovědět

Jenom tak pro zajímavost...nezkoušeli jste někdo experimentovat s PA Repro v Hifi nebo spíše v Auto Hi-fi- mám totiž kamarádovi do auta sestrojit nějaký box s repro k jeho 600W!! zesilovavači.....(ale ono to je vlastně .....200W sin :-)))).....a uvažoval jsem zavřít Deltu 12" LF do nějakého středního band-pasu (uzavřená komora asi 30l a komora s basreflexem asi 40l ) bude to mít sice rozměry asi 65x40x40 ale to mu nevadí a klidně to v autě vozit bude (je to šílenec).a tak mě zajímá jestli to pude tak nízko jak třeba hojně prodávané woofery v auto Hifi technice.....(řekněme v třídě kolem 3000-4000 tis. podle mě se dost přeplácí za takové auto woofery je to samý nápis Mega -Turbo -Super a má to 87db...a ta Delta 12LF je jenom za 2200,- a myslím si že mu v tom autě nadělá paseku až až,sice pohraje na tom zesíku asi tak 100W ale má 95db, a v tom band-passu můsí jít tak 3db nahoru ??? - dá se vůbec podle hodnoty EBP jednoznačně určit který reproduktor je vhodný např. do Basreflexu...nebo do Band-Pasu....nebo do Hornu...atd ??? Bandpas-hornu??