Fórum

17.03.2004 15:59
#1369 detail odpovědět

Pokud bys věděl,co chceš,tak by se dalo zjistit,jestli tady nebo na dexonu nebo kdekoli jinde jsi nebo nejsi na špatné adrese.Problém je v tom,že už Ti spousta lidí,včetně mne poradila nejlépe jak uměla a Ty jen stále dokola píšeš totéž,za předpokladu,že ses dříve jmenoval Lukas (napadlo to asi už každého,kdo tyhle diskuze sleduje),tak takového minimálně půl roku.Za tu dobu si hodně JINÝCH LIDÍ pořídilo vlastní bedny vlastní stavbou a kdyby sis dal práci alespoň s přečtením téhle diskuze od začátku,tak bys viděl,že jsou spokojení.Já Ti navrhnu variantu a Ty se mne ptáš,jestli je dobrá,o něčem Ti napíšu,že je to šmejd a Ty se mne ptáš,jestli je dobrý a takhle stále dokola.Jestli Tě živí matka,tak se vyser na nějaké reprobedny a dodělej si školu a najdi si práci a až si něco vyděláš,tak se vrať.To už budeš mít reálnější pohled na svět.Z těch navržených typů bych asi zvolil 15PW3 nebo BETA 15,bude ale muset být dost velká bedna,doporučil bych alespoň 150litrů nebo BETA 10,tam by mohlo stačit i 50litrů a tweeter Selenium,ST322 nebo DT150 přednostně.Pochopitelně ta větší bedna s 15" bude hrát nejméně dvakrát tolik při stejném příkonu,s tím se s 2x200W už dá uhrát i nějaká ta tělocvična,desítková bedna bude dobrá spíš nablízko,do menších místností anebo se subbasem.Výkresy skeletů na podobné věci žádné nemám,většinou si to každý udělá podle nějaké jiné bedny,podle toho,jaký materiál má k dispozici(aby bylo málo prořezu)nebo podle dopravních nebo skladovacích možností (kufr u škodovky :-)))