Fórum
To:Berry
Suhlasim s Hubertom ja ju totiz mam tu Ultracurvu 2496 a skusal som to aj s Behringerom ECM8000 a aj s AKG C480 aj AKG C451EB+CK1 a najprijatelnejsie vysledky to davalo iba s AKG micro, ale vobec sa to nedalo POCUVAT strasne to urezavalo vysky az -12dB a pridavalo to stale nejakych 160 Hz az+14dB co bola riadna blbost pretoze to potom v sale na tej frekvencii bucalo a vobec to nevie vyrovnat aparat do 0! Tak napriklad co som skusal DBX Driverack-PA, tak to je proti tomu ina kava.Inac to s mikrofonom od Behringera stalo za prd a vraj Ultralinear, alebo co tam pisu uplna hovadina doslova nepouzitelny mic.Po napojeni Driveracku-Pa na AKG C480 to vyeqalizovalo tak nadherne aparat, ze nebolo treba skoro ziadne upravy.A poviem Vam, ze tam to bolo citlive aj na to ked sa zmenila strmost filtra pripadne typ z Linwitz na Butteerworth pripadne bessel a tak sa tam dali nadherne vyladit deliace frekvencie, tak aby to na EQ v oblasti fd nezyraznovalo pripadne nepotlacovalo ziadne kmitocty na 1/3 EQ.DBX ma sice trosku zvlastejsie ovladanie, ale zvyknete si rychlo. No a na zaver ta DEQ2496 je ako EQ +DYN EQ uplne super az na ten AUTO EQ, co stoji oproti DBX Driverackom za prd, ale za tie prachy je uplne OK. Dufam, ze neodide po pol roku do vecnych lovist, lebo mi ju uz na akcii raz seklo.Zrazu ticho a na displeji toto "FATAL ERROR PLEASE RESTART!" a tak som to ako windows restartol a potom uz v pohode podotykam, ze som do to narychlo nacpal novy soft 1.4 preto lebo ta 1.3 stala za hovby a kto uz zistil preco vie o com vravim.No potom som to nahral znova a odvtedy to ide jedna radost, az na to AUTO EQ, čo ma dost mrzi pretoze som to kupoval aj koli tomu, ze moja DCX2496 mala malo EQ filtrov pri pouziti 2x3Way, ale ako naschval ked mi dosla DEQ2496 tak hned vydali novy soft aj na DCX2496 v 1.16 a zrazu som mal dostatok vypocetneho vykonu aj na filtre co som potreboval.Takze co z toho plynie"MAL SOM KUPIT DBX DRIVERACK 260" a bolo by vsetko ok a stalo by ma to o cca. 10000 viac no oplatilo by sa to mal som ju v ruke a chodi to na jednotku a urcite nezblbne ako Behringer vypada to vo vnutri oooodost lepsie a hlavne to co tam je nie je zavisle od nejakeho vykonu procesora a nic vas tam neomedzuje.Proste ak je na kanal 6 filtrov tak 6 tam mozem zadat a nebude mi to vypisovat, ze 12%FREE EQ a po pridani DYN EQ uz -2% a budis nicivo NESLUCIT. Tot vsio druzia. Hubert pls. posli mi cislo na teba do mailu. Dik Vlado.