Fórum

02.02.2006 12:42
#13328 detail odpovědět

Vážený, beseda o EV je takpovediac o ničom pokiaľ si to neošaháte. Doba starého EV je už dávno preč a tak isto aj JBL. Ja som mal tú česť s EV XLC127+ v počte 6+6 a hralo to vcelku prijateľne, ale na tú veľkosť bední je to o ničom. Po prvé asymetrické osadenie repro a po druhé nízka zaťažiteľnost a z toho plynúci slabší akustický tlak. Ináč bedne vhodné na menšie akcie a určitý druh hudby. Pri vyššom výkone nestíha 12". Proste v porovnaní z Martin Audio adekvátnym LA to hralo krajšie hlavne na výškach, ale ináč nič moc. Kto to nepočul v porovnaní s KUDO, alebo dV-Dosc nemá predstavu o čom ten systém EV je. No zase v porovnaní s tou cenou KUDO, dV-dosc to vychádza lepšie, ale nemá na nich :-))) To porovnanie s Kudo bude asi trošku ako porovnávať Feldu s A6, ale to má tiež také rozmery a zahrá to omnoho lepšie. Najlepšie porovnanie je asi s tým dV-Dosc a ten tomu dá takisto na frak. A tie reči o tom kto na tom hral, nemajú nič s tým či by na tom hral aj druhý krát a v rider určite nebude EV to som si teraz istý, samozrejme sa to môže líšiť v každej krajine a aj od veľkosti a požiadaviek akcií. Predsa nebudú ťahať V-Dosc niekde kde by to ani nemalo význam a ani by sa to tam nevošlo.
Hubert mal pravdu s tými firmami združenými v Telex, ale aj Harman. Ide to už smerom zlučovania sa aby sa udržal aspoň aký taký zisk, lenže na úkor kvality a to sa postupne začína preklápať v prospech firiem ináč zmýšľajúcich. A to je iba dobre :-)))