Fórum

14.03.2004 21:04
#1320 detail odpovědět

Dobrý den Pánové, chci se zeptat ohledně jedné věci:V jednom klubu v Ostraě SKY jsou u stropu pověšeny bedny, chtěl bych se zeptat, jak to s nima je, heleďte vím , že tu asi moc nepopíšu.. ale nejde ani o moc kvaliní zvuk s pokrytím všech pásem... vypadalo to jako krychle (tvarově) v nž je asi 12" nebo 15" reproduktor a basreflefovy natrubek v pravem hodnim rohu a ve stejne vysce, jen ze v levem se mi zdalo, že je to reproduktor piezo, zda se mi ze se to da nazvat jako basoa bedna.. ale vysky byly taki. Mel to tam zarizene tak ze 2x sub bass + 4 satelity (to co popisuji) Zvuk k domacimu kinu to zrovna nebyl, ale na tyto ucely dokonaly a co hlavne pri stupu do mistnosti se vam hrud nafukovala... cekam na nejake informace z toho klubu, ale nevim. www.sky-slub.cz, jo a jeste by byl jeden dotaz vidim ze to tu je jen o audio technice, ale nemohu si odpustit se vas nezeptat neite-li o nejekych plancich na stavbu svetelnych efektu.. a vse co souvisi se stavbou pro mensi diskoteky... moc me to bere, vim ze tento dotaz je jako od 5leteho kluka, ale prisaham vam ze kdyz mi zde odpovite normalne a ne vysmechem, tak ze se dotazy tohoto typu zde vyskytovat nebudou. Dekuji moc, dal jsem to i na diskuzi dexonu. S pozdravem Tomas