Fórum
To:Hubert
Zatial dik za ochotu a posielam ten link na EV-HP94 tam najdes datasheet v pdf. Vies mas uplnu pravdu, ze v domacich podmienkach sa to neda no ja netrvam na tom, ze to bude musiet byt ta bedna ja som spekuloval nad tym,ako zratat viac bedni nad sebou tak aby sa to aspon trochu podobalo line array resp bez nejakeho velkeho fazovania. Pocul som hrat aj EV Line Array a liezol z toho velmi prijemny zvuk narozdiel ad EAW co ma p. Kubanka z Q-99 nespomeniem si na typ no boli to take bede dlhe do zadu a strasne zkosene a zadna stena mala asi 25x120cm.Tak blby zvuk som este od EAW nepocul aj ked samozrejme to mohla byt chyba zvukara resp. hluchara a konce mal vsetko QSC. Vies najlepsie je kupit nieco original to viem a takou cestou chcem aj ist no mat aj taky mensi aparatik myslim tym pra asi pre 2000 ludi, alebo nejake amfiky pripadne vacsie haly tiez nie je na zahodenie. Inac ja mam dve taketo bedne na vrchy: MidBass 2x12" RCF 12P110K nad sebou v tom zvukovode co niekedy predaval Dexon na 12" s fazovym clenom co vyratal p. Bunta takze to vypada ako Turbosound plus nad tym beyma CP800+TD400 ako sted a vysky 2xCP22 vedla TD400, ale nad sebou v 20 stupnovom uhle. Krmim to cez DCX2496 a hra to super az na tie vysky co sa trochu fazuju.No a je to niekedy malo a chcem zrusit tie vyskace a dat tam RCF ND3020T3 do nejakeho ineho zvukovodu a hotovo.Problem je v radeni viacerych bedni vedla seba.Myslim si, ze je volovina davat vedla seba 2"horny 90-40.Viacej sa mi to paci vertikalne pretoze tak to fazovania nepocitis, ked sa pohybujes zprava dolava pripadne naopak, ale zpredu dozadu to uz citit,ale to citit aj pri niektorych line arrayoch. Inac skus poradit taky maly line array myslim vrchne bedne s tymi eventami 1018 som spokojny.A este jedna otazka skusali ste davat ten RCF L18X400 do eventu vlastne do Megatonu. V com to bude lepsie okrem vacsieho vykmity membrany.Dik pekny den.
A Ten link:http://www.electrovoice.com/electrovoice/EVfiles.nsf/lookup/HP94EDS/$File/Hp94.pdf