Fórum
Nepodařilo se mi najít k této horně na stránkách výrobce datasheet a myslím,že jsem ji nikdy neměřil.EV ale horny dělat vždycky uměl,takže bych se ji nebál použít,pokud ji máš,tak se můžeme domluvit na změření,aby bylo možné přímé porovnání s ostatními a také by nebyl problém vyzkoušet,jak si rozumí s ND3020T3.Myslím,že celá tahle řada má v v hrdle takový "vějíř",podobně jako Beyma nebo třeba Mackie SRM450,což nemám moc rád a transplanar je jenom hezké slůvko,které se v tomto případě vztahuje na kombinaci tvarů ploch,které zvukovod tvoří(asi jako u ME10 "hyperbolicko-kosinový").Jinak je to extrémně frekventovaný termín ve všelijakém scifi a fantasy :-))) V našem sortimentu žádná přímá náhrada zatím není,já bych na podobný účel asi použil ME60 nebo C6540L.C7560 je určitě celkově horší,ovšem má zase minimální rozměry.Bylo by dobré znát směrové charakteristiky středového zvukovodu pro 15",navíc budou koaxiálně umístěnou hornou silně ovlivňovány.Nechci Tě od experimentování odradit,ale výsledky jako u EAW KF7XX to opravdu neslibuje ani po letech dřiny :-)