Fórum
Myslím,že jsem slušný byl,že někdo,kdo si už u Ouředníčka koupil předražený aparát nebude mým příspěvkem právě nadšen,jsem také vzal v úvahu.Jestli chceš přijít o iluze o tom,co máš,tak Ti to můžu změřit.Věřím Ti,že se Ti líbí,jak to hraje,ale můžeš věřit i Ty mně,že naprosto nic jako udávaných 104dB/W se nebude konat.Počítej zhruba s jednou třetinou.Čemu říkají 3/4" driver to uvidíš sám když si vezmeš šroubovák a podíváš se dovnitř.Nejde to porovnávat nejen s EAW,ale dokonce ani s Megatonem,protože už sestava beden 2xMT101 + 2xMT118 za cca 46000Kč je o kategorii výš a rozdíl v ceně dovoluje nakoupit k tomu i zesilovače QSC :-)))).Já respektuji značky NEXO a CREST,HK nikoli,jejich největší odborníci sedí totiž v marketingovém oddělení a vymýšlejí krásná pojmenování pro normální žárovku před výškáčem a jiné nic nestojící "vynálezy" a radí se neustále s podnikovými právníky,kolik a jak se toho může do prospektů nalhat,aby si nikdo na nich nic nevysoudil.Mezi skutečnými profíky se o citlivosti beden NELŽE,protože je to velmi důležitý a snadno ověřitelný údaj.Jenom ten,kdo své zákazníky hledá jinde,si to (snad) může dovolit.