Fórum
2 Michal: VLZ Pro je řada, která se stále vyrábí a jsou to čistě analogové malé pulty, zatímco Onyx jsou rovněž malé analogy, ovšem připravené pro zapojení té FW karty a právě tím jsou tak zajímavé - znamená to vyšroubovat dva šroubky, které drží ochranný kryt slotu, připojit uvnitř slotu schovaný konektor s kabelem a opět, tentokrák třemi šroubky kartu přišroubovat. 2 Kremator: Doufám, že to bude ta vlajková loď Xavian, myslím, že má označení 350. Trochu jsi mě ale překvapil - myslel jsem, že preferuješ trochu ostřejší zvukový projev, ty Xaviany jsou přeci jenom poměrně jemné a měkké, čímž rozhodně nemíním špatné. Jde o to, že Barletta je Ital a to je prostě znát i na tom zvuku. Jo a provedení Xavianů, to je naprosto excelentní - to ale určitě víš, stejně jako já. Na to měření se podívám, pořád jsem se k tomu nedostal. Cenu se sestavy ti napíšu zítra, teď už nejsem v kanceláři. Možná by ale bylo lepší, kdyby ses zastavil v Prodance (myslím, že k nám občas chodíš) a podíváme se společně jak přesně by ta sestava měla vypadat - je tam totiž více možností.