Fórum

MartinH
06.01.2006 13:13
#12551 detail odpovědět

To ALeš a Kremator: No jo chlapi, ale jakto, že se do starých anténích zesilovačů a podobných zařízení na vytrvalost montovaly lampy SIEMES E88CC místo ECC83. S pozlacenejma nožkama, mnohem delší dobou provozu (opravdu veliký nárůst hodin ) a menší náchylností na hrubé zacházení. Tyto lampy mají mít naprosto stejné vlastnosti, jen ta druhá vyšší strmost. A jakto, že se to nevysmažilo hned, ale asi po dvou měsících? Tedka jsem tam vrátil puvdní ECC83, jelikož jinou zatím nemám a zvuk je zase na pytel. Přepájel jsem tam místo puvodní plastové patice porcelánovou se specielním stíněním a dokonce to už tolik nebrumí, jen ještě budu muset sehnst ty těžko splašitelný lampy E88CC, dám ji tam a uvidím, jestli se bude problém opakovat. Když tam, ale byla ta Siemenska tak to hrálo jako Mesa Boogie Studio Preamp tahanej přes 50+ konec. Porovnáno kus vedle kusu :-) Není možný, že by se to odpálilo kvuli tomu, že na to 12 hodin deně hraju? Opravdu nevím, protože jsem ho večer vypnul a ráno se už neprobudilo. Je to nějaký divný.