Fórum

07.03.2004 19:07
#1253 detail odpovědět

Zdravím fórmany. Včera jsem se vypravil na Flédu na underground zhodnotit Frolovi nové Eaw. No, byl jsem zklamán. Dva páry beden do nichž jsem neviděl zavěšené a nakloněné na tahu a basy pod pódiem
jsem sotva v davu zaznamenal. Zvuk byl opravdu hodně jedovatý a ( vzpomněl jsem na Tebe, Radku) opravdu agresivní. Průzračnost a jemnost ve výškách, která se mi líbila u Megatonů úplně chyběla a medové příjemné basy které mají předražené Nexa taky ani náhodou. Každopádně ten sál je solidně upravený a vytlumený a hlavně tam bylo dost lidí, což je nejlepší tlumení. Oproti Megatonům, jež tam bývaly do nedávna, to akorát hrálo více nahlas. Basák v první kapele (Garage) měl šestistrunou basu a to hučení co bylo slyšet místo zvuku bylo tak nepříjemné, že jsem odešel do výčepu. Druzí Plastici měli krom baskytary i kontrabas, ale už to bylo lepší. Nevím jestli to Martin krmí těmi čínskými Té Ampy, co míval dříve, nebo má teď něco lepšího a ani nevím co vše má mezi mixem a konci. Klidně je možné, že tenhle zvuk mu připadá optimální a má jej úmyslně nastavený na nějakém ekvalizeru, či processoru, ale ve srovnání s jeho bývalými aparáty a aparáty jeho kumpánů - Class A, Megaton, Montarbo, či Frgálovi samodomo Blue Sound, se mi tohle zdá jako nejhorší sestava, respektive to byl Frolův nejhorší zvuk co pamatuji. Horší snad byli jen čtyřpásmové kopie Cerving Wega s kterými společně s Láďou Holkem trápili posluchače v Brně a okolí cca před deseti lety. Píše se mi to nepříjemně, páč se určitě dočkám nevkusných invektiv typu : ".. kolik jsi toho vypil?" či " Co jsi polykal?" atd. Každopádně je to můj dojem dle nejčistšího vědomí a svědomí.