Fórum
Huberte, ne ze bych nemel na tyto bedny, ale pro me ucely se mi zdaji trosku nevyuzite, je myslim skoda stavet bedny a hrat na ctvrt vykonu, prosim te nechci se tu nejak rozkecavat, ale jelikoz vidim a slysim o tobe hodne audiofilni chvaly, tak nemohl by jsi mi doporucit, pradne dat nejaky link na dobry web kery se zabyva take stavbou boxu.. Myslim ze by mi stacily trochu slabsi bedny nez tyto..Pripadne usetrene penize bych mohl vlozit to neceho jinyho, vis o to mi jde, ale ta Em121 se mi zda moc dobra, nevim no nebo ta 151, take moznost.
Ale jestli mas nejaky dobry planek odkaz me prosim na nej aby cena klesla nepotrebuji to na nejake akce velkeho charateru: Jen si predstav sklepni bar o rozloze cca 4x4m, kde se vse rozliha, hraly tam bedny od veze jak jsem rikal a byl to docela dobry tras, ale jak rikam chtel bych tam dat neco trasavejsiho, hodne jsem uvazoval taki o DX serii treba 1222,1022 nevim jeste, ale bylo mi receno ze jsou na nic a ze pri polovicnim vykonu uz vychrchlavaji... Dla by se nejaka bedna postavit do 2000-3000Kc..jak ty jsi psal 15000 tak sjem se zdesil..na co by mi to prosim tebe bylo? Fakt Huberte pomoz mi.. Nebo taki me napsadlo zkombinovat 2x ARN226, ARV104, ARP 105, ale to asi moc profi vypadat nebude..ale na to vyuziti by to mohlo stacit ne? Je to velke rozhodovani, jelikoz vykon/cena.. Nevim no, je to moc tezky