Fórum

02.01.2006 13:55
#12383 detail odpovědět

Vzhledem k tomu, že přes svátky bylo dost jiné práce (Silvestr...) a že se ještě opravovalo jedno firemní auto, tak mám zatím změřený a odposlechnutý jenom třípásmový QSC HPR153F, doufám už dneska bude všechno fungovat jak má a dorazí i další dvě bedny. Poslechový dojem je dobrý, zesilovače jsou skutečně kompletně tranzistorové, řekl bych, že je to dělané spíš na takový věrnější, nenásilný zvuk než na maximální kravál. Bedna má velmi šikovně umístěná madla i na obou čelech, chlazení je bez ventilátoru, velmi malý základní šum, dokonce i modrá LED indikující zapnutí se dá přepínačem vzadu vypnout, aby nerušila. Opakuji - podle mne decentní věc na úrovni VELMI silného hifi, včetně kmitočtového rozsahu prodlouženého co nejníž (má ale i filtr pro práci se subem). Dá se to už poslechnout v prodejně v Praze. Měření dopadla dobře, nebyl jsem sám schopen udělat směrovky celé bedny, takže mám jenom středovýškovou sekci s oběma hornami, možná se k tomu ještě někdy vrátíme, až bude víc beden na skladě a čas.