Fórum
Tambu... opravdu mě štve, že kromě Huberta nikdo nereagoval na Tvůj dotaz. Rychlá a jednoznačná odpověď neexistuje a já myslel, že chceš posbírat zkušenosti a názory. Já Ti mohu dle své rutiny napsat nabídku na sestavu. Současní uživatelé jsou buď zaneprázdněni, nebo se bojí, že Ti poradí a Tobě to bude fungovat a sebereš jim kšefty. Nebo C je správně...jsou líný a stydí se..možná by udělili Hrubki/y... Sestava KF730 je minimálně 4ks/strana. Jako basy lze vhodně použít třeba SB1000z a to 2ks na stranu. To je úplný základ. Kolik uhraješ m2 nebo lidí absolutně závisí na prostoru a akustice sálu či prostranství a také na stylu muziky. Rozvoj aparátu je v budoucnu možný všemi směry. Přidání závěsných SB730 je jedna z možností. SB 730 se také dají výborně použít jako podstavec pro aplikaci KF730 ze země. Miníimální počet je 1ks na stranu. Zatím SB 730 používá pouze Sekera a to asi vždy společně s SB1000z. Processor bych doporučoval XTA DP224, 226 nebo 428. Levnější a asi použitelná varianta od nás je serie SABINE NAV 3600/4800. Zasilovače si můžeš navrhnout sám. Já bych použil QSC. Nedělám si iluze, že každý ihned půjde do řady PL nebo PL 2... . Napiš, zda máš nějaké komponenty a chceš je v budoucnu v novém aparátu aplikovat. Potom Ti rád sestavím nabídku. V zásadě Ti navrhnu zesilovače s přesahem výkonu 0-40%. já osobně mám raději, když je vždy na straně vozík se zesilovači a buď vč. processoru, nebo se signálem pro zesíky z páráku. Dá se to navrhnout v konečné sestavě s plným zatížením a využitím zesíků, nebo s možnosti přpojovat v budoucnu další bedny. Je to otázka ceny a toho jak daleko /a do kapsy hluboko/ vidíš...Možná Tě štve, že Ti hned neřeknu cifru, ale nechci Tě děsit. Cena kompletního systemu se vším vč. kabelů, case,systemu věšení atd...atd.. se celkem vyhoupne. Myslíš to s nákupem vážně? Chceš zprostředkovat možnost si zahrát a šáhnout na nastavený a vychytaný aparát EAW KF 730+SB 730 + SB 1000z? V této sestavě dál jezdí monitory SM 84, SM12 a LA212.