Fórum
Já za sebe můžu říct,že nevěřím tomu,že by EAW obstálo v konkurenci.Nemusím věřit,když to prostě vím - jsem jeden z těch lidí,kteří se hrabou uvnitř všelijakých beden a tak vidím,kolik vývojové práce je v EAW uděláno a jak solidně je jejich zvuková kvalita založená.Jeden příklad za všechny úplně postačí - 400W 10" se speciálním fázovým korektorem a zvukovodem,který byl poprvé použit v KF750 a dneska je ve spoustě dalších beden od EAW je takový skok ve vývoji,že se ho dodnes nepodařilo nikomu dohnat a vůbec se nedá porovnávat s primitivními řešeními u většiny konkurence.Taková Alpha e mne skoro rozesmála - vzkříšení turbosoundu po dvaceti letech,půl metru dlouhý zvukovod s paralelními stěnami... :-))). Jediné,co by EAW mohlo bránit ve stále větším rozšíření na našem trhu,by byla vysoká cena,jenže ony jsou paradoxně v této kategorii jedny z nejlevnějších !!! Důvod je velmi prostý - nakupujeme přímo ve fabrice už dost let a nemáme téměř žádné vedlejší náklady s reklamacemi.Kromě toho nepočítáme s žádným dalším mezičlánkem,pro který by bylo nutné vytvářet pětadvaceti nebo třicetiprocentní rabat,aby někam EAW "doporučoval" nebo "dodával".Kdo je chce,koupí je přímo u nás a nikde na světě je tak lacino nedostane.Že to občas s konkurencí při výběru beden prohrajeme,mrzí nakonec často víc zákazníka,než nás.Když se totiž zapomene na řečičky a sliby,zůstává už jenom ta bedna,aby roky prokazovala,JAK A Z ČEHO JE UDĚLANÁ.K tomu je asi dobré připomenout,že jsme zdaleka největší a nejlépe vybavený dodavatel profesionálních reproduktorových šasi na český(a také slovenský) trh a to má své výhody pro uživatele reprobeden (sklad dílů,know how,databáze,měření - nemusíme například nakupovat italské membrány v Americe nebo Anglii nebo Francii :-)