Fórum
Jo jo zvuk má dělat zvukař, ale sám dobře víš, Pavle, každý to slyší jinak. Nejvíc je to slyšet na festivalech, kde na stejným aparátu hraje za den třeba 10 zvukařů a každý chce tu svou kapelu udělat podle svého. Já sám, na rozdíl od Tebe , nejsem zvukař , Ty to jistě znáš líp. Souhlasím s Tebou, že zvukař by neměl řešit na jakou značku hraje, ale co aparát umí. No, ale co potom, když máš vybrat aparát na velkou akci, nebo dokonce máš doporučit co koupit? Potom musí i zvukař ukázat barvu a své rozhodnutí musí umět vysvětlit a obhájit. No, necháme to... Ptal ses, kdo hraje na EAW. Není to žádné tajemství, ale nebudu vypisovat firmy celým jménem dle ŽL. Eaw používá Tomáš Barták Audioblue, Jan Duben DSC, Jirka Vacek JV Audio, Pavel Jesenský, Jirka Mašek Good day, Lukáš Sekera For sound, Martin Chlum, T servis Honza Erle, Petr Hlavsa Hlavsa orchestra, bratři Dudové High Lite touring, Martin Frola PZO servis, Petr Hegenbarth, Antonín Prachovský S Pro Alfa, ...a spousta lidí, kteří mají několik beden. Z velkých instalací vzpomenu třeba fotbalový stadion Dukla na Julisce, 4 patra klubu Karlovy lázně, hotel U zlatého stromu v Karlovce, klub Mecca, klub Lávka, palác na Žofíně, klub Nostromo v Ústí, THX kino Lucerna na Václaváku...atd. Je to stručný výčet. Konkurence je ostrá, ake věřím, že EAW v ní obstojí. Na letošním Messe ve Frankfurtu bude u EAW mnoho nového. Mohl jsem před nedávnem převléknout triko, ale lákání L... jsem odolal. Věřím, že to bylo dobré rozhodnutí.