Fórum
1.Konstrukce a nosnost. V katalogu Milos je vždy u jednotlivých typů přesná tabulky bodového i celkového možného zatížení a následného průhybu. Tabulky nelze aplikovat na jiné výrobky jiných výrobců. Popiš, co máš v úmyslu s konstrukcema dělat a já Ti snad poradím. 2. DJ mixáky můžeš vybírat donekonečna podle designu a deklarovaných funkcí. Taky můžeš vybírat podle toho kdo koho koupil jako FACE of Stanton nebo ksjft pro Pioneer. Já se na mixáky pro DJ dívám spíš tak, že na jedné straně je spotřebák, který není efektivní opravovat a i pro zákazníka je to později věc, kterou asi neprodá dál.. Na druhý straně jsou mixáky, které derží v náročných instalacích dlouho a není problém je případně servisovat. Kvalitou provedení bych asi měl svůj žebříček.. RANE..RODEC+ALLEN&Heath............Pioneer...............zbytek, většinou ROC. 3. Gramce... klasika a no.1 je Technics. Stačí model MK II. Dražší modely mají vlasnosti využitelné pouze extremisty na skopičiny. Vestax je jistě použitelný a za ním je totální fronta stejných výrobků s ruzným nápisem. Kiolik chceš do gramců dát peněz? U nás pokud objednáš 2ks, bude cena 35.000 vč. DPH. Taky tu mám 2ks použité 100% funkční za 25.000 i s hlavičkama a jehlama STANTON 500. 4. Pro bubeníka bych asi dal něco od SHURE. Přichází v úvahu WH 20 za 2916Kč nebo SM 10 A za 3922Kč. Jsou to obě dynamiky.To chceš bezdát nebo s kabelem..?