Fórum

Tony
07.12.2005 08:08
#11669 detail odpovědět

to Hrůza :

Tak popořadě..... ,o koupi NAV uvažuji a to modelu 3600 ,Zkušenosti mám z DBX 260 , DBX PA (používám) ,dále jsem měl nějakou dobu zapůjčený LEM 26 a také Behringera..
Technologii hodnocení ?..... Dosud mám v krvi, v rukou a naposlouchané zmíněné procesory a taky nebude problém je na opětovné porovnání poshánět.
Sabine NAV je cenou v nižší třídě,tudíž bych zmíněné procesory považoval za konkurenci a pro srovnání ideální partnery,velice rád bych si vyzkoušel i procesory kategorie vyšší ,ale záleží kam Sabine se svými procesory míří ,jestli to má být špička své třídy nebo má pokořít i kategorii dvakrát dražších procesorů??....

Zkoušet budu jednak v pohodlí domova a hlavně v terénu ,konfiguraci beden mám velice rozšířené koncepce a to 2x18" 2x12"+2"

Na straně :

Basy 2x 18" B&C 18TBX100 zapojeno na QSC1850HD v můstku

Středy 2x12" B&C 12PL32 - bednu lze zapojit buď jako fullrange nebo
biamp.
Výšky 1x 2" B&C DE 750 zapojeno na QSC 2450

Měřící program ani mic. nevlastním,ani nehodlám používat,tak jako většina spotřebitelů tuto možnost nemám a proto nehodlám do testu zapojovat různá laboratorní měření ,recenze by byla brána z pohledu běžného zvukaře který se pohybuje v tom segmentu trhu kam je procesor Sabine NAV určen.... (předpokládám že není určen do mnoha milionového aparátu typu LA EAW.
a bude hlavně o dojmech ze zvuku,ovládání,jak v terénu tak v teple domova.
A zřejmě se neubráním srovnáváním s konkurenty :-))
Notebook s XP SP2 samozřejmě vlastním...,který v terénu hojně používám.