Fórum
Zbynku.. 1.Tebou poptávané Eminence jsou skladem. 12MH32 jsou 2ks v Brně a 2ks v Praze. Těma 2ks v Praze si nejsem moc jistý. Musím zítra prověřit, zda jsou v pořádku, může tam být servisní - použitý či opravený kus s novou membránou. 2. QSC RMX 2450 není skladem. Předpokládám, že kontejner dojde tak 10.-12.12.05. Pokud by šlo o život, můžeš zaplatit QSC RMX 2450 a já Ti pošlu QSC ISA 750. Až RMX dojde, vyměníme.. Výkony jsou stejné. Isa je 3U a trochu víc váží má výstup na svorky. 3. To, že Ti ukradli aparát je mi líto. Ber to pozitivně. Máš šanci postavit či koupit apec vyšší kategorie. Myslím, že na to příjdeš a poohlédneš se po jiných značkách než Behringer a MAD. Viděl jsem Tvé stránky... 4. Tvoje narážky na nabídku zboží v Brně si promyslím. Za sestavu věcí na brněnské prodejně jsem zodpovědný já. Máš pravdu v tom, se se v Brně opravdu některé věci válejí od otevření... 5. WEB, E-SHOP......Předpokládám, že v týdnu 12.-16.12. spustíme nové stránky a e-shop. Věřím, že se vše zlepší. 6. Zábavná narážka na levné/stejné zboží např. EQ. CHLAPE zde není VZP abych Ti garantoval dostupný levný kvalitní EQ připravený pro ty, kteří nemají na značku. LEVNÁ náhrada RANE nebo XTA NEEXISTUJE a nikdy existovat NEBUDE. Naopak se bohuže vyskytuje častěji to, že tzv, značka a její kdysi kvalitní model už není co býval... 7. Od ledna 2006 budeme mít v teamu nového čluvěka. Historicky to bude 1. vysokoškolsky vzdělaný odborník trvale zaměstnaný ve firmě PRODANCE. Jistě se Vám představí a bude věnovat i zde na diskuzi. Zbynku..nic si z toho všeho nedělej. Je svoboda projevu. Piš co chceš. Některý víkendy to tady spí, tenhle to fakt frčelo. Jo, dej si pozor na pravopisný chyby, opravdu to může vypadat, že jsi po parou.