Fórum

26.02.2004 17:34
#1153 detail odpovědět

Zdar HUGO... moc mě pobavil Tvůj příspěvek. I Tvá hezká snaha dokola chválit a opakovat slovo Nexo . Co Tě k tomu vede nevím a jsem rád. Doporučuji Ti prostudovat výrobní programy předních světových firem na reprobedny a možná i Ty příjdeš na to, že Nexo zase za ty peníze není taková bomba. Pokud vím, tak jediný, kdo opravdu diktuje koupi zesilovačů a processoru je L acoustics a to ještě pouze u prvního nákupu. Nikdo jiný. Doporučovat může každý co chce. Případy, kdy hrajou lidi do špičkových beden levnými zesilovači opravdu existují, není to však moc časté. Naopak, velmi často vidím do drahých beden hrát starými značkovými zesilovači. Pochopit národu fakt, že 6 - 8 let starej bavorák jsou jenom starosti, to jo, to už každý ví. V zesilovačích to jde pomaleji. Mystifikaci v podobě "To jsem v životě neslyšel" prosím vysvětli. Taky zavzpomínej s kým s tam byl, co jsi jedl a pil..... Chci naznačit, že je to subjektivní dojem, možná kdybys stál o 5m jinde, tak by Tě bolela hlava. Nevím, co Tě vede k negativnímu postoji k EAW a potažmo k obchodníkům s EAW. To že nemáš a jak tvrdíš nikdy mit nebudeš na drahý bedny mě mrzí.....