Fórum

26.02.2004 15:51
#1152 detail odpovědět

Viz NEXO. Nerad bych se tu s kýmkoli hádal, ale mně připadá komplexní řešení Nexa, kdy prodávají většinu svého zboží pouze v sestavě box + zesilovač + processor, jako velice šťastné. Protože tak je to vyvinuté a pak to hraje a nemůže se stát, že si nějaký trouba, který zdědí po bábě peníze, koupí bedny a pak to bude krmit nějakou
šunkou od Sekaku, s tím, že časem dokoupí. Což je třeba u Eaw klidně možné a prodejce může doporučovat co chce. Ve finále holt kšeft je kšeft. Potom se ale stane, že přijdeš na koncert, kde jsou krásné bedny
od velmi renomované firmy, ale nehrajou a tak si řekneš, tuhle značku ne a kokáš jinam. Asi před dvěmi lety jsem zvučil v divadle na Nexo Alfa půjčené od p. Horkého z Moravské Třebové, kapela na tom trvala, byl to jejich kamarád a mně to ze začátku dost vadilo, ale to co z toho lezlo mně maximálně vyrazilo dech. Nic podobného jsem nikdy před tím neslyšel. Samozřejmě že je to drahé a já to nikdy mít nebudu, ale je to špička. Tohle žádná jiná sestava bez processoru prostě neumí. Jinak to jsou pochopitelně jen obyčejné bedny s Bísíčkama, to je jasné.
A pokud to někdo okopíruje, tak ten zvuk bez jejich processoru stejně nikdy ven nedostane.