Fórum
Celkem zajímavý názory na prodej EAW. Je to asi tak, jak píše Lukas W. Slyšená platí...Předpokládejme, že zvukař přišel k penězům. Nemá žádný informace a nechce je shánět. Vůbec neumí německy ani anglicky a zásadně nevěří českým prodejcům a už vůbec ne těm z Prahy. No, a potom příjde spasitel v podobě místní/sousedské/ firmy. Má apec z ciziny a cena je astronomická. Ale vždy se s tím dá něco dělat. Je zde dýlerská cena a právě a jedině pouze pro TEBE. Už nic nesháněj, nevymejšlej. Kup apec ode mě a já Tě tady nechám příště hrát. Prostě to musí člověk slyšet...Že bych to začal dělat taky?? Koupím hromady EAW a postavím apec. Koupím pár starších návěsů a náklaďáků a najmu bedňáky a zvukaře a budeme jezdit zvučit a předvádět apec...Budu se snažit dělat co nejvíc akcí, to aby to co nejvíc lidiček slyšelo..Proč bych ale v této situaci někomu něco prodával?? Aby mě ty malý zvukaři brali práci? A to budu takovej vůl, že jim to budu nabízet levně?....připomíná Vám tahle pohádka něco?? Vraťme se k EAW. Po Čechách a Moravě jezdí sousta aparátů EAW. KF 650, 695, 730, 750 a 760. Prodalo se i hodně EAW LA a JFX i levných FR. Věřím, že se našim zákazníkům daří. My PRODANCE v budoucnu neplánujeme pasení zvukového aparátu EAW. Prostě nechceme lézt do zelí našim zákazníkům. Informovat lidi o tom, co kde a kdy hraje je složité. Znám případy, kdy produkce změnili dodavatele v den konání akce. Většina zvukařů tutlá svoje kšefty. Nechtějí o ně přijít. Pokoušel jsem se navrhnout uživatelům EAW zveřejňování jejich akcí a byl jse prohlášen za blázna....