Fórum

Pavel W
25.11.2005 18:55
#11242 detail odpovědět

to Ingener hele je to žánrově nevyhraněný. Já si spíš myslým že jde o to kdo tam bude hrát. Jestli to budou nějací amatéři nebo někdo lepší tak jim to bude stačit. A ti co remcají tak bych nakolpl do ...... Hele už několikrát když někdo přijde a říká že mě to howno hraje (a ve většině případů je to právě u technařů) tak se jich prvně zeptám a co máš ty za aparát? A samo sebou že většinová odpověď je já nic ale moji kamarádi ....... a od téhle chvíle takovýho člověka neberu vůbec jako protivníka. řeknu mu ať se vrátí ža bude mít aspoň půlku toho co já a pak se sním budu bavit.
Podle mě ty megatony a QSC sou dost dobrá volba. 100% tam bude zlepšení oprati těm PSA a při vyšších hlasitostech to bude pořád dobrej bass žádný limitování ani kreslení. Jo setě napiš co tam používáte za pult. Moje zkušenost je taky s tím že když někdo přinese třeba Poneer tak to oproti třeba vestaxu hraje víc basově atd.. Podle mě je to i tím že třeba do vyhíbky co má sym vstupy valíš signál z nesym pultu......... Možná je to blbost ale tak to pozoruju.
S těma berh do můstku bych to moc neriskoval. Ty tak na satel. a pod.