Fórum

Matthew
12.11.2005 22:56
#10806 detail odpovědět

Jo, tak to je rozumný. Děkuju za vrácení zpátky na zem :-) Abych se z toho nezbláznil. Máte pravdu, že by to bylo tedka bezpředmětný. Jo a to hájení jsem nemyslel jako publikace a obhajubu něčích obchodních triků a intriků, ale jako jediný informace, který jsem Vám mohl zdělit. Doufám, že jste to tedka pochopil. Já jsem zase pochopil jiný věci. :-) Asi jsem se rozhodl pro to QSC RMX 2450 tak na 80 % Crowna jsem vylpoučil, protože na mně ta firma nepůsobí dobře a pak bych se musel stydět, když jste mi tady dal tolik informací a věnoval se mi a já to koupil u konkurnce zbylejch 20% je poád ten Behringer EP 2500, protože je tu furt ten fakt, že čím dříve začnu zvučit tak tím dříve se bude sypat. No ještě to prospím a pak bude jasnějc, tedka to ale vidím na to QSCčko, protože kdyby ty bedny Behringer oddělal, ak bych mněl hovno a pár roků v řiti. Ještě se musím ujistit, že za to těch 8 tis stojí a pujdu do toho. Ještě prodám to kombo na basu a asi navštívím áš shop :-))) Tak kolem Vánoc bych toviděl jako adekvátní dobu na koupi, spíš po Vánocích. Ale co mi vrtá hlavou je jedna věc a to ta, že by ně ještě zajímalo, jakej výkno by mněl mít ten subbas k Těm mejm bednám :-§ Děkuju :-) ;-)