Fórum

lajcik
07.11.2005 21:59
#10598 detail odpovědět

to pavel w: no ten aparat neni sice cely muj,ale treba monitory a konce k nim jsou,a dalsi veci,nemam predni aparat co hraje do etheru... a myslim si ze ten zvuk co dela zvukar je jeho,i kdyz nehraje na jeho bednach,to jako kdyz hraje krystof a oni chcou sveho zvukare tak ten zvuk neni jeho,ale majitele beden? kdyz chytne vazbu,tak to neni na zvukare ale na majitele? nebo kdyz hraje napr.dj tiesto,tak to tez neni jeho zvuk jo? to je tez majitele beden... nejak moc velky vztah k motorkam nemam,a vozi me kamarad co ma espeze,a na vedsi akce me vozi dodavkou... a to ze se ptam a moc nemam skusenosti se stavbou aparatu,neznamena ze jsem hluchy a nemuzu slyset... zvuk dela zvukar,odtoho ten nazev!!! je pravda,nedelam to sam,jsme na to dva,jenze ten druhy se jen veze a nevi jaky je rozdil mezi maxSPL a SPL (je mu 18) a jak rikam,jen se me drzi...hraju sam pro sebe,a ne pro nekoho,nejsem prozatim vazan na zadnou firmu a doufam ze to pujde dobre a nebudu ani muset byt. je mi jedno co tu budes placat, vim ze nejsem uplne profik,a delam to jen kvuli tomu ze me to poradne bavi,a to proto ze jsem s docela prijemnymi lidmi,mam tam jidlo na jake si vzpomenu(viz rauty:-))) ) a dobre se tam citim:-) a jestli te zajima co mam za ty monitory,tak to jsou 2X sm 115+smc1020(pro bubeniky) a 6X 10G 350 +smc 1020 pro vokaly atd... a koncaky mam peavey(3X) a jeden crown a jeste dalsi 2 zalozni 4stovky(jeden nejaky stary myslim ze nejaky yorfil a dalsi tedkom nevim,bo jsem ho uz nemel 5 mesicu doma,topi na diskotekach) no a nezapomenu ani na basovky,mam v nich Ev 15´´ ale cislo ti nereknu,jen vim ze maji 600w,a kvuli tobe se mi to rozebirat fakticky neche... zdravim te martini,a doufam ze se rozjedes jeste vice:-)