Fórum
TO PAwel W : Jdi do prdele!
Víš uplný hovno, co jsem pro tu aparaturu udělal, kolik očištěnejch cihel, potu, času a takovejch těch dalších detilů jsem tomu dal... Na zvučení mě vozí táta, apec nemám vypujčenej, ale svůj : LEM T4A dvakrát na basy T5SA taky dvakrát mix mám Behringer nevím kolika vstupej je to ten s externím napájecím zdrojem Myslím, že je to MX3242X, pujdu se mrknout do garáže a kabeláž mám cordial. Mikrofony ty mám pujčený a jedná se o AKG a dva Shure SM58. Celá aparatura je aktivní a naprosto skvěle na tu finanční uroven hraje a myslím si, že mi ještě chvíli vydrží.... Pavle seš normání debil a řekl bych Ti to i kldně do očí, spíš než lidí jako jsem já je tady mnohem víc pisálků a rejpalů, jako jsi ty. A nedělej tu ze mně lempla ! Je sice pravdy, že pro 12litrů lidí jsem nezvučil, ale sám jsem zvučil něco přes 1500lidí na tohle nahoře a dobrý. Ty mně nemužeš naprosto vyvézt z míry! Kdybych si nemyslel, že děláš u ProDance, tak si myslím, že seš ještě mladší, než já! A jestli mi závidíš, že jsem schopnej ve svejch letech něco málo udělat a tys mněl nebo v těhle letech neměl nic, tak to není můj problém a neztrácej čas mi takhle odepisovat, protože si uvědom, že tím taky mužeš ublížit ! Spočítej si, kolik to stálo, potom kolik normálně platěj brigádníkům a pak Ti vyjde počet ztrávenejch hodin prací a pak když tak ještě přičti kytaru za 30000 a basu za 15 + komby jedno za 12 a druhý za třináct a pak ještějedny Amátky za 4500Kč a vyjde ti, že od svejch 12ti roku nedělám ve svým volný čase nic jinýho, než hraju, zvučím a vydělávám. Bonjur PaWel