Fórum

16.02.2004 09:45
#1035 detail odpovědět

2 all: Tak si tady zpětně po týdnu pročítám záležitost ohledně testovaných PSA ... I přesto, že 1ks vlastním, tak věřím Likášovi a Hubertovi... Nikdy mě nevypekl, funguje /zatím/ bez poruch na sobě samém i na reprácích, ale řekl jsem si, že na "vrchách" pod 4Ohmy raději nepůjdu, na basech 3*8 paralelně = 2,66Ohm - /samozřejmě nominálně/ taky raději ne. Prostě se bojím. Na vrchách mám PT-7 od Zecka, protože mám obavy - kdyby něco - abych nepřišel o drahé drivery. Nikomu, kdo dělá trošku seriozní práci, je nedoporučuju. Jen těm, co zvučí okresní bigbítky nebo si dělají 1-2x za měsíc někou soukromou párty.
Když jsem jej kupoval, nemyslel jsem si, že koupím QSC za polovinu, toho, že riskuju, jsem si byl vědomej. Mozek jsem měl zapnutej. Za ten rok už si svoje odmakal a za 8-9 tis. ho - funkční - prodám vždycky - ztráta 4000,- to není moc. Kdo by mi dal za rok a víc staré RMX2450 víc než 20 ???? To už rovnou šetřím a jdu do spínaných, lehkých konců...
Můj závěr:
Používáte to 3x za měsíc ??? Na malý, neformální akce ???
Na malý aparát ??? Postačí provoz do 8 nebo max 4 Ohmů ??? Kupte si EP2500 za 15tis. .
Používáte to 3x za týden ??? Děláte seriozní práci ??? Záleží Vám na tom, aby - kromě toho, že zvuk je perfektní - všechno bez nervů a trapasů klaplo ??? Máte za svou práci solidně zaplaceno ??? Kupte si
PLX apod.
Debaty o tom, jestli někdo má nebo nemá mozek jsou k ničemu. Ing. Sekera nepracuje ve sférách jako Tony, Hanzs, já a nevím kdo ještě ...
A nakonec - kdyby se v době, kdy jsem PSA koupil, již vyráběl a prodával, moc bych se nerozmýšlel, který z těchto dvou ...