Fórum

24.10.2005 22:36
#10068 detail odpovědět

Jsem opravdu pobaven tím, jaké totální nesmysly o mně dokážete pane Hrůzo vyřknout. Nebyl jsem nikdy Vaším zákazníkem a už vůbec jsem neobchodoval s nějakými takovými komoditami jako vy. Již 15 let prodávám ve firmě FORMED JEN!! zdravotnickou techniku a nikdy jsem k Vašemu zboží ani neinklinoval :-))
Jméno Hrdina ve vztahu s mou zainteresovaností na čemkoliv je jedna z největších hovadin, kterou jsem kdy v životě slyšel a vůbec nemám zájem někoho zbytečně protěžovat, ale také naopak komukoliv škodit. Prostě jsem od něho kdysi koupil 1ks zesilovače a to ještě po telefonu - tím naše kontakty zkončily! Nezabývám se opravdu polovodičovými zesilovači a tudíž jsem asi plácnul blbost, pokud se týká kvality použitých součástek - to připouštím. Zajímají mne jen lampové zesilovače. Mou doménou jsou analogové kytarové efekty, jejichž vývojem se zabývám a navíc celé roky aktivně hraji na kytaru. Zesilovač PSA používáme v kapele s reprosoustavami JBL serie MPRO už přes dva roky a jsme opravdu moc spokojeni. To je objektivní fakt a nevím, proč bych to neměl říct klidně naplno i když to Vás z konkurenčních důvodů asi hodně rozčiluje (což jsem dříve samozřejmě netušil a teď už chápu tu melu, co jsem nevědomky spustil:-). Nepletl bych se už do žádných diskuzí, kdyby mi někdo jako Vy pane Hrůzo nevymýšlel vlastnosti a životní role kterými jsem nikdy nedisponoval.. Možná jde o shodu jmen, ale než na někoho takto vystartujete, měl byste si řádně ověřit souvislosti a o koho vlastně jde, protože mi to silně připomíná totalitní způsob jednání...