Fórum

29.03.2021 04:58
#89096 detail odpovědět

Leoš: Drátuju, letuju, mailuju, a dělám úklid ve skladech. No a pokoušíme se nastartovat výměnný obchod. Vyměnil jsem dva kusy DBX 260 za 21SW152. A další akce na výměnu mám rozjeté. Nepokouším se něco nabízet na prodej, protože je to podle mne bez šance. Ten kdo si myslí, že v tomto bezvládí něco prodá, tak ať to zkouší. Já to vidim jako ztrátu času.
Také se snažím ostříhat cca sto durancií na které jsem deset let nesáhnul. Už jsem sady pronajal, ale nedá mě to a vypomáhám, když jsem je dlouhodobě zanedbával. Polešovice a Mařatice.

Pojďme raději od toho chlastu k technice. Při úklidu jsem našel několik desítek GU50-do stovky moc nechybí. Jsou zahořené a vybírané. (Mikrotechna rok cca 1960-75). 1973-75 jsem je objevil i v Senici v lokátoru Snar. Snad se kromě Tebe najde ještě někdo, kdo ví o co jde. EL34 stála tenkrát 30,- , tak nebylo třeba se zdržovat s GU50, když k nim nebyly ani patice.
Právě jsem se začetl do stránek K15 a dalších a docela mě to láká. Nevím, ale to už by nebyl čas na spaní. Asi ještě počkám, až to naše slunce vyplivne to záření a potom bude času dost. Pokud to nějak přežijeme. On ten nejvyšší dobře ví co dělá. Potom se nám budou zkušenosti z flaškama hodit. No a další, EL51, 4654, EL84 a podobné, tak ty najdu také. Leo ještě se nejspíš i my stihneme více divit, když ty změny nabírají takovou rychlost. Ne jen v technice, Covidu, ale i v mezilidských vztazích atp. Vypadá to, že to ještě zdaleka není konec překvapení.
Tyl