Fórum

09.02.2021 10:06
#89074 detail odpovědět

Petr B:
Mám tam na konci prvního řádku nevhodné slovo ((raději))-mělo by tam být ((někdy)), moje chyba.
Jinak jsem už dříve napsal, že se na tomto fóru nedá řešit jak co hraje a proč a co je lepší a super atd. Na základě vzniklých nedorozumění, díky stručnosti, bychom to zbytečně hrotili.
Zaměřuju se hlavně na váhu, velikost, vhodné využití atd. Takže určitě nesrovnávám parametry pomyslné poloviny TTS 56, s podobně velkou NDB21.
Určitě bude hodně čtenářů také zajímat Tvé upřesnění-(( hutnější "línější" basy)), a podobné hodnocení.
Mnohým to pro začátek velmi pomůže, když se rozhodují na co se zaměřit. Ne každý měl nebo má takovou možnost jako my, že toho máme plné sklady i makovice.

Možná bychom mohli otevřít další téma, TW AUDIO T24N. (K subům se budeme vracet neustále. To je nekonečný příběh).
Slyšeli jsme T24N ve Frankfurtu 2017. Visely na nádvoří jen dvě nad sebou, vedle různých větších i velkých banánů a docela jsme nechápali.
2018 už jsem jich pořídil a upravil, dodělal, ((velmi složitý, těžký a drahý rigging jsem nahradil)), a 2019 jsme je zkoušeli na akcích všeho druhu. No a přišel Covid, takže jsme v půli cesty.
Je toho na nich hodně zajímavého a už jsou někteří, co mají i originály. Cenově docela pálka. Asi je také dost očarovaly.

Já vzpomínám kolik jsme za starých časů zkoušeli podobných konstrukcí a vždy to bylo nějak na prd. (Nádraží).
No a ejhle, jak někdo vyladí takovou “novinku”, hned se na to vrhne Číňan a už to frčí.
Zatím jsem objevil 3druhy zapojení, několik výrobců a dokonce několik stavebnic. Víme jak to dnes funguje, když je o něco zájem.

Tak zatím. Tyl