Fórum

07.02.2021 06:05
#89069 detail odpovědět

Petr B:
Vycházím z velikosti NDB21. Menší, "lehčí" a tím pádem skladnější a pohotovější už to asi udělat nepůjde!!?? Ovšem musí se celá bedna dodělat, nejlépe vyrobit znova, a to z bukové překližky. Doplnit cca 14-18 kusů vnitřních žeber a určitě dvě žebra odnímatelné, které zafixují zdvojený spodek do kterého šikmo míří repro. (Platí, že jedna ruka netleská, kdyžtak blbě). Provedení za cca 25tis, které je ještě v nabídce je doslova o ničem. Řádně vybuzený 21SW152, tuto "škarnétku" nafukuje jako krabici od bot. Opravdu k smíchu. Cena 25 tomu odpovídá.
TTS56a, jsou vlastně dva takové, velmi podobné systémy proti sobě. To už jsou ruky dvě a ty už jinak tleskají. To už ale není "jednochlapovka", ale čtyřchlapovka!! No a skladnost a cena atd. Je to pořád dokola, něco za něco.

Dále=dva kusy 18" jsou dobrá volba z mnoha důvodů, jak píšeš, ale zase už to nebude v nouzi pro jednoho. (Nouze je prevít a lepší to nebude). No a repro 18" s cívkou 4", nebo 4,5" má o cca o 800Wattů nižší příkon a to je dost. Navrhuji využít toto období izolace k odzkoušení 21SW115.. to už začíná být zajímavé, čtyři vrstvy plochého Al. !!?? A ten Xmax?
No a ty dvě kmitky za sebou, jak to nabízí 18sound ? Zase něco za něco. Kdyžtak téma na příště.

Každopádně určitě navrhuji v tomto pokračovat, protože pro ty, kteří začínají je toto počtení jistě velmi užitečné. Přece si to nevemem tam nahoru s sebou. :roll:
Také se chystám zbavit se většího množství (100-200 kusů)repro, všech značek a velikostí. Eminence, EV, Solton, AA craft, Zeck, RCF, BC, 18sound, atp. Docela se stydím, že je jich cca polovina převinutých od těch kamošů tam kolem Olomóca. No co, tenkrát to na těch klubech a běžných zábavách nikdo neřešil, že to hraje jinak než origo. Srovnávat to nebylo velice s čím a času už vůbec nebylo. Dnes už ani nevěřím tomu, že jsme se nacházeli 200 měsíčně ve fabrice a potom jsme stíhali možné i nemožné. Nechápu.
Co se neprodá rozdám, nebo vyhodím. Až tak se to vše posunulo.
Tak zatím Hola. Ty