Forum

Vyhledávání

1 < 4445
16.06.2003 10:31
#8 detail odpovědět

2 Hubert: vítám zjednodušení konference a doufám, že se časem rozjede ......
Další dotaz je konkrétní: Chtěl bych zvolit na základě finančních možností variantu osazení satelitu kombinací
2*Eminence KAPPA 12 + SELENIUM 3300Ti. Je nějaká šance u tohoto jinak celkem slušného driveru, na výhybce napravit jeho asi 6dB pokles někde mezi 8-10 kHz ????? Jinak se jeví dobře ...

14.06.2003 22:48
#7 detail odpovědět

Bohužel Ti na to musím odpovědět zase jenom já,jednoduše proto,že je ten driver úplně novej a tudíž s ním moc lidí v Česku asi nebude zatím mít zkušenost.Nejjednodušší montáž bude do horny,která má vnitřní závit,od Selenia můžu doporučit HM25-25 a s výhradami také HM17-25.Další jsou od firmy DAS,modely BC-1 a BC-5,ta se mi zdá už zbytečně hluboká,hlavně do monitoru.Pokud by se použila redukce nebo pokud zatím dorazí avizovaná varianta dvěstědesítky s plochou přírubou,rozšiřuje se počet vhodných horen o asi deset dalších modelů,převážně Megaton,B&C a FANE.Namátkou ME15,ME45,A9090,A7570,A1040,A1185 atd.A nakonec musím konstatovat,že je to opravdu neuvěřitelně dobrý driver za ty peníze,kdyby to nebylo právě od Selenia,nedalo by se tomu věřit,ale u nich je to tak pravidlem,alespoň v tweeterech a nových modelech driverů rozhodně.ST302,ST 322,DT150 a D205Ti také nemají žádnou rovnocenou konkurenci,buď hraje půlku nebo stojí dvakrát tolik.

pepa
14.06.2003 16:22
#6 detail odpovědět

Vážení sluchaří. Doneslo se ke mně, že Selenium dělá novej driver D 210. Opravdu je to tak dobrý ? Zdá se mi podivně levnej! Jakou hornu do monitoru na podium k tomu mám dát? mám už koupený DAS 12P 400W-8Ohm.

13.06.2003 22:04
#5 detail odpovědět

Tak zatím jenom dvakrát dokola,to není tak hrozné,třeba to ještě půjde napravit... Jo a když už takhle grafomanuju,mimo ty prožluklé RCF Precision,co mne stály tolik ostudy,dorazily předevčírem také nové modely od FANE,jmenovitě drivery CD280 a CD145.Stoosmdesátka nic moc,zhruba asi jako Beyma CP600 apod. t.j. velmi rychlý pokles výšek nad cca 14kHz,ovšem stočtyřicetpětka,tak ta se povedla.Měření budou na netu nevím kdy,někde to vázne.Budeme se snažit doplnit i směrové charakteristiky od větších horen,tam jsme taky hodně pozadu.

13.06.2003 21:48
#4 detail odpovědět

Super !!! Právě jsem si sám zcenzuroval svůj neetický,komerční a po gramatické,slohové,estetické,umělecké i historické stránce naprosto bezcenný příspěvek!Je to úžasný pocit,mít takovou moc!A pak že vyřčené slovo nedostaneš ani párem volů zpět!Hovno věděli naši předkové o možnostech Moderní Doby... A to jsem si ještě z nabídky v menu mohl vybrat dokonalejší zbraň,totiž "zakázat " ho celý,aby nikdo ani netušil,že někdy existoval!Jo,jo,rok 1984 máme už dávno za sebou a Velký Bratr nám může závidět.Jenom doufám,že se nám z těch skvělých vymožeností taky nezatočí hlava.

13.06.2003 13:15
#3 detail odpovědět

No vida,netrvalo to ani pár let a normální forum je i tady.Pokrok zkrátka nezastavíš...

13.06.2003 09:53
#2 detail odpovědět

No, konečně se s tím pohnulo. Není nutné žádné logování a jiné trápení. Až se to trochu naplní, zkuste vyhledávání, myslím, že to hodně pomůže a nebude nutné dokola odpovídat na stejné otázky. Případné připomínky a nápady okolo fóra posílejte mě. Zdar.

12.06.2003 13:36
#1 detail odpovědět

Vidim, Huberte, ze jsi pristoupil k nanejvys potrebne radikalni zmene fora, pripada mi to ponekud pristupnejsi, doufam, ze to neni jen zdani, nebo pusobeni BugBearu.
Co kdyby se na Prodancovskych strankach objevily navrhy beden (profi, respektuji, ze pouze s nabizenym sortimentem firmy).

1 < 4445