13.06.2003 21:48
Super !!! Právě jsem si sám zcenzuroval svůj neetický,komerční a po gramatické,slohové,estetické,umělecké i historické stránce naprosto bezcenný příspěvek!Je to úžasný pocit,mít takovou moc!A pak že vyřčené slovo nedostaneš ani párem volů zpět!Hovno věděli naši předkové o možnostech Moderní Doby... A to jsem si ještě z nabídky v menu mohl vybrat dokonalejší zbraň,totiž "zakázat " ho celý,aby nikdo ani netušil,že někdy existoval!Jo,jo,rok 1984 máme už dávno za sebou a Velký Bratr nám může závidět.Jenom doufám,že se nám z těch skvělých vymožeností taky nezatočí hlava.
13.06.2003 13:15
No vida,netrvalo to ani pár let a normální forum je i tady.Pokrok zkrátka nezastavíš...
13.06.2003 09:53
No, konečně se s tím pohnulo. Není nutné žádné logování a jiné trápení. Až se to trochu naplní, zkuste vyhledávání, myslím, že to hodně pomůže a nebude nutné dokola odpovídat na stejné otázky. Případné připomínky a nápady okolo fóra posílejte mě. Zdar.
12.06.2003 13:36
Vidim, Huberte, ze jsi pristoupil k nanejvys potrebne radikalni zmene fora, pripada mi to ponekud pristupnejsi, doufam, ze to neni jen zdani, nebo pusobeni BugBearu.
Co kdyby se na Prodancovskych strankach objevily navrhy beden (profi, respektuji, ze pouze s nabizenym sortimentem firmy).