Reaguje v tomto fóru firma Prodance na ní směřované dotazy?
Reaguje v tomto fóru firma Prodance na ní směřované dotazy?
Ahojte, potrebuju radu, potrebuju vršky a dostrel max 30-40m, 2000-3000 ludi max , Elektro music DJs, Rock, Regge... Chem len RCF takže sa vás pítam bud 10xHDL-6 , 8xHDL-10, 8xHDL-20 alebo 4xTT22,4xTT25 , kto má skusenosti atd . za všetky rady poznatky budu vdečny.
Dá se u vás koupit náhradní membrána do výškového reproduktoru do reproberny ART300 (pasiv)?
Nemohu se dostat do e-shopu. Je zde momentálně nějaký problém u vás a nebo u mne?
Poznámka k webu, souhlasím s "Martin Machálek" mám pocit že každé vylepšení je k horšímu. Bylo to príma místo pro nákupy a nakupuji zde jen výjimečně. Na druhou stranu musím říci že nedostatky webu dohání ochotou obchodníků na telefonu.
Pri zadavani inzeratu ti na mail prijde link, pres ktery se inzerat maze.
Dobrý den nevýte nekdo jak vymazat inzerát v nabídce bazar,nemuzu nato přijít ,dekuji
POZOR rád bych zde varoval před inzerenty, kteří na inzerci PRODANCE nabízejí "opravy zesilovačů i digitálních a jiných strojů" pod jmény Petr nebo Jirka, tel. 737078934 a ještě další různá čísla. Nechal jsem si u nich opravit digitální zesilovač Behringer Inuke, zaplatil jsem dopředu 2.200 Kč a poté ještě doplatil 2.600 Kč. Vzhledem k tomu, že mi zároveň opravili modul do aktivky QSC (sice za 4 měsíce i když do smlouvy o dílo si sami napsali termín 35 dnů), tak s opravou jsem byl spokojen a peníze jsem jim v dobré víře poslal předem. Je to už 15 měsíců a nemám zesilovač ani peníze. Napřed se všelijak vymlouvali, později přestali zcela komunikovat, ve smlouvě je uveden jako zhotovitel Stareček Jiří, Máje 120, Ostrava Vítkovice.
POZOR rád bych zde varoval před inzerenty, kteří na inzerci PRODANCE nabízejí "opravy zesilovačů i digitálních a jiných strojů" pod jmény Petr nebo Jirka, tel. 737078934 a ještě další různá čísla. Nechal jsem si u nich opravit digitální zesilovač Behringer Inuke, zaplatil jsem dopředu 2.200 Kč a poté ještě doplatil 2.600 Kč. Vzhledem k tomu, že mi zároveň opravili modul do aktivky QSC (sice za 4 měsíce i když do smlouvy o dílo si sami napsali termín 35 dnů), tak s opravou jsem byl spokojen a peníze jsem jim v dobré víře poslal předem. Je to už 15 měsíců a nemám zesilovač ani peníze. Napřed se všelijak vymlouvali, později přestali zcela komunikovat, ve smlouvě je uveden jako zhotovitel Stareček Jiří, Máje 120, Ostrava Vítkovice.